Uitslag Limiet 9 december 2007 in Tilburg

Zondag 9 december hebben 10 zwemmers meegedaan aan een limietwedstrijd in Tilburg.

Lara vd Ven opende de middag voor Neptunus '58 op de 200 meter schoolslag, waarbij ze 0,7 seconden onder haar oude toptijd zwom. Vervolgens startten er maar liefst 7 meiden op de 100 vrij. Anouk van Helvoirt zwom voor het eerst onder de 1.10 en verbeterde daarmee ook haar eigen clubrecord. Anouk van Lokven zwom ruim 2 seconden sneller dan ooit en verbeterde onderweg ook nog haar pr op de 50 meter. Jet vd Bersselaar dook voor het eerst onder de 1.20, en verbeterde haar toptijd met 1.6 seconde. Bij de heren zwom Mark van Dinther 2 seconden sneller dan ooit en veroverde de reservelimiet voor de Brabantse Winter Kampioenschappen.

Daarna verschenen er vijf leden van Neptunus '58 aan de start van de 50 rug. Anouk van Lokven en Mark zwommen na hun pr's op de 100 vrij ook sneller dan ooit op deze afstand. Anouk verbeterde haar tijd met 1.7 seconde, terwijl Mark 0.05 sneller dan ooit was.

De laatste afstand was de 200 meter wisselslag, met daarop acht deelnemers. Linda Schellekens (pr van 1 seconde) en Anouk van Helvoirt (3 seconden onder haar oude toptijd) verbeterden hun eigen clubrecords. Esra Pennings was twee seconden sneller dan ooit, terwijl Anouk van Lokven zich met drie seconden verbeterde. Jet, Mark en Vera de Laat waren respectievelijk 3, 7.5 en 2.5 seconden sneller dan ze ooit waren en verbeterden ook nog hun beste tijden op de 50 meter vlinderslag. Shirley Voets verbeterde haar pr met 0.16 seconde.

Uitslag


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'